Ontzettend leuke dingen!

De herschrijving van ‘María’ afronden, crowdfunding opzetten, verder schrijven aan ‘Bloem’, elke week twee korte verhalen neerzetten… Het schiet allemaal niet op. Dat komt omdat ik met veel dingen tegelijk bezig ben. Leuke dingen. Ontzettend leuke dingen! Mijn schrijfcoaching begint goed te lopen, ik mag vanaf nu(samen met vijf andere coaches) op Schrijven Online de weekopdrachten verzorgen (schrijfopdrachten verzinnen en verhalen van feedback voorzien). Zo gaaf!

Een ander ‘ontzettend leuk ding’ is dat ik vanaf nu schrijvers hier in Schotland kan ontvangen. Ze krijgen hier in een apart deel van onze cottage de rust en de ruimte om te schrijven, in een prachtige omgeving (Ayrshire) met coaching naar wens. Meer informatie vind je hier.

Al dit leuks betekent wel dat mijn eigen schrijfwerk even blijft liggen. Maar ik luister naar de schrijftips die ik aan schrijvers geef: “Laat je verhaal nooit los! Blijf er mee bezig, al is het maar in je hoofd.” Dus ook al heb ik een paar weken geen letter aan mijn manusript(en) geschreven, de verhalen blijven groeien, de personages zijn altijd aanwezig. Dat maakt het makkelijker om weer te beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s