Schrijver wordt coach…

… maar blijft uiteraard ook schrijver. Want als mijn verhalen er niet uit kunnen, dan word ik pas echt goed gek. 😉

Sinds zondag staat mijn website Schot in Schrijven online en kan ik officieel als schrijfcoach aan de slag. Het was een hele klus om de teksten voor de site naar tevredenheid te krijgen en de layout kloppend. Gelukkig schreef mijn man de bio en was hij een uitstekend eindredacteur. Ik sta te trappelen om de eerste schrijver te gaan begeleiden met zijn/haar verhaal! Maar ook om schrijfoefening te bedenken en te delen (ineens bestaat de hele wereld uit schrijfoefeningen…), schrijftips te geven, artikelen te schrijven. Helemaal hyper (en happy!) word ik ervan. Binnenkort zet ik een schrijfoefening op Schot in schrijven, waarmee schrijvers kans maken op gratis feedback op een kort verhaal. Heb er zin in!

Op dag twee na de lancering van mijn website, kreeg ik trouwens al een leuke mail over een mogelijke, wat grotere opdracht. Wordt vervolgd.

Hier, op dit blog zal ik mijn eigen schrijfervaringen blijven delen. Wil je op de hoogte blijven van de schrijfcoachingsactiviteiten, volg me dan op twitter (@Schot_Schrijven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s