Nieuw jaar

Als eerste wens ik jullie een heel mooi 2014! Ik hoop dat het voor iedereen een jaar vol verhalen, vol liefde en in goede gezondheid mag worden.

Bij het eerste blogje van het nieuwe jaar, horen natuurlijk de goede voornemens en plannen. Over goede voornemens kan ik kort zijn: hard werken! En mezelf kennende zal dát wel lukken!

Mijn plannen voor 2014 zijn ook niet erg ingewikkeld. Op de eerste plaats komt de afwerking van Zinloze vrouw. Daarna ga ik verder met María en de spin off daarvan over Max. Mocht ik nog meer schrijftijd over hebben, dan pik ik een van mijn andere manuscripten op die nog niet af zijn: Esmee, Stormvloed of een kinderverhaal. Genoeg verhalen in mijn hoofd en op mijn computer om mee verder te gaan.

Daarnaast wacht ik vol ongeduld op de nu nog onbekende datum van verschijning van ‘Perspectief‘ (<- oud bericht, zoek geen proeflezer meer!), een jeugdboek dat dit jaar het levenslicht moet zien.

Kortom: een nieuw jaar waarin ik mij zeker niet hoef te vervelen! Een nieuw jaar waarin jullie ongetwijfeld meer van mij zullen lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s