Kinderboekenweek 2014

Eigenlijk heb ik een (grote) kinderboekenschrijfpauze. Niet omdat ik het niet leuk vind om voor kinderen te schrijven (integendeel!), maar omdat ik het druk heb met al mijn vrouwen. María, Esmee en mijn Zinloze vrouw. Daarna is het hoogtijd om de personages van ‘Droog‘ weer aan het werk te zetten, ik heb Stormvloed nog liggen en er komen vast binnenkort weer nieuwe verhaalideeën. Dat voel ik.

Maar ja, vandaag werd het kinderboekenweekthema voor 2014 bekend. Meestal vind ik die thema’s niet zo interessant en weet ik er al helemaal geen verhaal bij te verzinnen, maar volgend jaar is het thema ‘Feest’ en laat ik dat nou wél een vrolijk, lekker breed thema vinden. Bovendien heb ik een prentenboekverhaal liggen dat om een feestje draait en ligt het verhaal van ‘Lander‘ te wachten om herschreven en gelezen te worden en ook daarin staat een feest centraal. Zonde om die twee manuscripten te laten liggen als ze zo goed bij de kinderboekenweek passen, toch?

Ik ga maar eens naar illustraties voor het prentenboekverhaal (dat al af is) kijken. Zal ik ze zelf gaan tekenen? Of is er een illustrator die met mij wil samenwerken?
En ik ga mijn tijd wat efficiënter indelen zodat ik wat meer schrijfuren kan maken. Hup, Marije, dit blogje is nu wel klaar om te posten, dan kun jij verder aan je verhalen werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s