Ik ga ervoor!

Vannacht, toen ik weer eens zinloos wakker lag, dacht ik ineens: ik ga het doen! Ik ga zelf een (e)boek uitgeven. Die knoop moest eindelijk eens worden doorgehakt na maanden twijfelen of ik dat wel of niet wil doen en zo ja: met welk manuscript, hoe en waar. Het gaat me enorm veel uitzoekwerk en tijd kosten: hoe maak ik een e-book op, kan ik evt. een papieren versie aanbieden (en waar laat ik die dan opmaken en drukken), hoe ga ik de omslag (laten) maken, wat worden mijn verkoopkanalen en hoe regel ik de redactie van het manuscript. Als iemand hier hulp bij zou kunnen bieden: graag!
Het verhaal is al gelezen door een aantal proeflezers, maar ik zoek er nog één of twee die het kritisch willen lezen en van commentaar voorzien. In eerste instantie was de doelgroep de jeugd vanaf een jaar of vijftien, maar de proeflezers vonden het verhaal nogal heftig (waarschuwing!) en raadden aan het voor jongeren vanaf een jaar of twintig te publiceren. Lijkt het je leuk om dit verhaal voor mij te lezen, laat dan hieronder een berichtje achter of stuur me een mailtje via het contactformulier. Als tegenprestatie wil ik ook voor jou proeflezen en krijg je het e-book gratis, als het uit is.

Flaptekst:

Margje is een meisje van 19 jaar dat een bijzonder leven leidt. Ze woont bij haar 15 jaar oudere vriend Rein, die haar grote liefde is.
Het verhaal begint op het moment dat ze ontvoerd wordt door een geheimzinnige organisatie. Ze krijgt een heel bizar verhaal te horen over ‘haar’ Rein. Hij blijkt een internationaal gezochte crimineel te zijn. Hij maakt (jonge) vrouwen zwanger en brengt ze onder op een geheim adres in het buitenland. Margje, net zes weken in verwachting van hem, wordt opgedragen erachter te komen waar hij de vermiste vrouwen verborgen houdt. Ze twijfelt enorm of deze mensen haar de waarheid hebben verteld en of Rein werkelijk zo gevaarlijk is als ze beweren.

4 gedachtes over “Ik ga ervoor!

  1. Hoi Marijke,
    Onze dochter Annemiek heeft in juli haar boek in eigen beheer uitgegeven. Dat heeft zij bij pumbo gedaan. We zijn super tevreden over de top service en het hele traject. Redactie kun je daar desgewenst ook regelen, je hebt overigens diverse keuzes te maken. Ze zijn heel klantvriendelijk. Als je meer wilt weten, mail me dan maar even via info@word-ing.nl Als je wilt zien hoe de site en de verkooppagina er uit ziet, klik dan hier http://www.pumbo.nl/boek/vitya-malonti

  2. Marijke, ik zit niet in de doelgroep, wel (proef)lees ik manuscripten voor beginnende auteurs, voor een (echt heel) klein bedrag. Het lijkt me leuk dat ook voor jou te doen! Als je interesse hebt: ik ben Judith en te bereiken op leeswammes @ gmail punt com

  3. Bedankt voor je aanbod Judith. Op dit moment werk ik alleen met proeflezen voor een tegenprestatie (een exemplaar van mijn e-book als het uit is en als tegenprestatie proeflezen). Maar ik houd je in gedachte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s