Goliath is af!

Goliath is AF! Mede dankzij kritische feedback van een paar waardevolle proeflezers staat er een spannend jeugdverhaal. De laatste dagen heb ik hard gewerkt, gepuzzeld en geschaafd aan het verhaal tot het punt dat elke komma verkeerd leek te staan. Ik kan in elk geval zeggen dat ik over elk woord heb nagedacht. 😉 Nu is het tijd om het los te laten, voordat ik het kapot maak.
Ik voel me meteen een stuk lichter en moe… Zo ontzettend moe! Vandaag sta ik mezelf toe om wazig rond te lopen in een wereld tussen realiteit en mijn verhalen, morgen moet ik weer helemaal wakker worden om flink aan de slag te gaan met mijn andere manuscripten.

Deze week wil ik ‘Lander’ (kinderverhaal 10+) af maken en daarna kan ik verder schrijven aan ‘Loslaten’ (heftig verhaal voor volwassenen) en ‘Stormvloed’ (mijn historische roman, waarvoor ik nog in de research-fase zit). Ik heb er erg veel zin in en vind het wel even lekker als ik slechts aan twee manuscripten tegelijk werk. Tenminste… als het me lukt alle nieuwe ideeën en personages die al op mijn hersenpan staan te beuken weg te duwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s