De Zoute Zoen

Heel even twijfelde ik vandaag of ik mijn zinnen wel moest blijven zetten op de Zoute Zoen van 2012. Het schiet lekker op met het manuscript (‘Marein’) dat ik wil inzenden, en ik weet hoe ik het verder af wil schrijven, maar er moet ook nog heel wat aan gebeuren: eerste versie van het manuscript afschrijven, feedback proeflezer verwerken, nog een proeflezer inschakelen en de feedback verwerken. Ik ben onder het schrijven regelmatig oude stukken aan het herschrijven, toch verwacht ik nog zeker drie herschrijfrondes te gaan te hebben.
Toch is de twijfel alweer weg. Ik ga ervoor. Maar ik ga niets afraffelen om het op tijd in te kunnen sturen, dus als ik het niet af krijg, sla ik deze ronde over en probeer ik het in 2014 nog een keer. Proeflezers? Iemand die een spannend 14+ verhaal wil lezen? Via een persoonlijk bericht wil ik wel wat meer over het verhaal zelf vertellen.
Als wederdienst wil ik ook wat proeflezen. Grote stukken tekst het liefst na februari, zodat ik nu mijn tijd aan mijn twee manuscripten en de promotie van Mijn oma is een engel kan geven.

Een gedachte over “De Zoute Zoen

  1. He Marije,

    Ik wil wel proeflezen voor Marein. Ben erg nieuwsgierig natuurlijk.
    Ha, ben zelf inmiddels ook aan het schrijven geslagen. Maar ben bang dat dàt nog niet (proef)leeswaardig is. Maar merk wel dat er allerlei beelden in mijn hoofd zitten, die er gewoon UIT moeten! Heb heel lang niet geschreven, dus voelt soms beetje roestig. Maar de typ- en schrijfvingers komen steeds losser. Weet nog niet wat ik er mee wil hoor. Eerst maar eens kijken of het verhaal dat ik in mijn hoofd heb, überhaupt ergens naar toe gaat.
    Dus … als je t leuk vind als ik iets van je proeflees … ik ben dol op proeven èn op lezen, dus dat kan niet missen. 🙂

    Martine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s