“Levenslast”

Eerst even een update over het aantal reserveringen voor Mijn oma is een engel: 18 mensen hebben het boek bij mij besteld, twee hebben toegezegd te bestellen. Het gaat dus goed! Nog twee bestellingen erbij en het kan definitief via mij, anders geef ik ze, na overleg met iedereen, door aan mijn uitgever.

Nu iets heel anders. Ik had een paar blogs geleden beloofd iets meer te vertellen over één van de twee manuscripten waar ik op dit moment aan werk. Het verhaal heeft als werktitel “Levenslast” en is waarschijnlijk geschikt voor 12+. Met het schrijven van de eerste versie ben ik inmiddels ruim over de helft en het schrijft vlot, lekker! De ervaring heeft echter geleerd dat ik het nog minstens 6x ga herschrijven voor ik het goed genoeg vind om naar een uitgever te sturen. Ik zoek nog proeflezers voor dit manuscript, dus als je belangstelling hebt, laat het even weten door een reactie hieronder te geven. Tot nu toe heb ik bijna 13.000 woorden geschreven, ik gok dat het in totaal zo’n 20.000 woorden lang gaat zijn. Als tegensprestatie voor het proeflezen wil ik ook wel iets proeflezen, als je een ander idee hebt, zeg het vooral!

Het verhaal in het kort:

Nienke is 40 jaar, moeder van twee pubers en gelukkig getrouwd met Aron, maar ze heeft borderline. Ze vecht tegen verstikkende angsten en grote onzekerheden. Vaak vindt ze zichzelf niets waard en haar leven loodzwaar.

Charlotte is 14 jaar en één van de puberkinderen van Nienke. Het is voor haar niet altijd makkelijk een moeder te hebben met borderline, al helemaal niet in een periode dat ze zelf ook worstelt met grote onzekerheden. Charlotte is namelijk voor het eerst echt verliefd, en de liefde blijkt ook nog wederzijds te zijn.

Een verhaal vol emoties, over een moeder en een dochter die steeds meer begrip voor elkaar krijgen en ondanks hun eigen zorgen, steeds meer naar elkaar toegroeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s